Een bijzonder verblijf verdient een bijzondere plek: de vakantiehuizen zijn gelegen op de Proeftuin van Holland, een mooie plek waar natuur, recreatie en educatie voor de consument en sierteeltsector centraal staan. De locatie kent een rijke geschiedenis in de boomkwekerij/sierteeltsector als voormalig Proefstation voor de Boomkwekerij. Er is nog altijd een grote assortimentstuin te vinden waar veel verschillende bomen en planten te zien zijn. Ontdek de omgeving op de fiets of door een mooie wandeltocht te maken. Er zijn diverse mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving uitgestippeld. Daarnaast valt er nog veel meer te zien in de omgeving. Bezoek en bewonder wat het Groene Hart te bieden heeft! Op de locatie zijn een streekwinkel en twee horecagelegenheden gevestigd, hier kunnen bezoekers terecht voor koffie/thee, ontbijt, lunch, diner en borrel.

Uitzicht vanaf Restaurant Buck, Boskoops restaurant gelegen op het terrein van de Proeftuin van Holland

BUCK bar.kitchen

Dé plek waar je terecht kunt voor een lunch, borrel en diner bereid met de beste en meest eerlijke ingrediënten, afkomstig uit het Groene Hart. Een plek waar stoer en chique samen komen, waar je kunt vergaderen in de Tuinkamer en de Stormkamer en waar je kunt proosten in LOKAAL.04!

Raadzaam om vroegtijdig te reserveren : www.buckbarkitchen.com

Bij Theeschenkerij Proef de Tuin in Boskoop valt te genieten van een kop koffie/thee, eigengemaakte taart, lunch, high tea of borrel

Theeschenkerij Proef de Tuin

Een plek om even bij te komen na een wandeling, een tussenstop tijdens een fietstocht of om gezellig af te spreken met vrienden. Bij Theeschenkerij Proef de Tuin kunt u genieten van een kop koffie/thee, eigengemaakte taart, lunch, high tea of borrel. Ook met een kleine groep kunt u terecht in de sfeervolle theeschenkerij en op het terras. Er zijn diverse mogelijkheden voor de catering. Van lunch met borrel, een uitgebreide BBQ of een buffet.

www.proefdetuin.nl

Streekwinkel Proef de Tuin op het terrein van de Proeftuin van Holland heeft een groot assortiment aan Boskoopse streekproducten.

Streekwinkel Proef de Tuin

In de Streekwinkel Proef de Tuin vindt u een groot assortiment aan streekproducten, natuurproducten, cadeau artikelen, houten speelgoed en planten. Van biologische chocolade tot huisgemaakte jam, we hebben het allemaal.  Kom gezellig langs en bekijk het hele assortiment in de winkel.

www.proefdetuin.nl

Overzicht van de Sortimentstuin 'Harry van de Laar' gelegen op de Proeftuin van Holland

Assortimentstuin Proeftuin van Holland

Meer dan 2500 verschillende boomkwekerijgewassen maken deel uit van de assortimentstuin. Op ruim twee hectare tuin zijn er sierheesters, rozen, klimplanten, heideachtige, vaste planten en coniferen te zien. Alle planten zijn voorzien van de correcte wetenschappelijke naam. De assortimentstuin is dagelijks vrij toegankelijk voor publiek van zonsopgang tot zonsondergang.

Wandel en fiets punt Boskoop

TOP-locatie

Op de locatie is een TOP-locatie, een Toeristisch Overstappunt. Dit is een startpunt waarvan u heerlijk kunt fietsen of wandelen in een landelijke omgeving. Vanaf hier kunt u bewegwijzerde wandelroutes en fietsroutes volgen, die u laten kennismaken met de mooiste plekjes.
Fietsen kunt u huren bij Bike Total NOMEN Reeuwijk

Plattegrond van de Proeftuin van Holland waarin restaurant Buck en Greenhouses Mica, Luca en Rudbeckia zijn weergegeven.