Binnenkant Greenhouse Luca en Mica van de GreenFloat

Heb je een vraag over het reserveren, huren of over jouw verblijf in onze greenhouses? Het antwoord op je vraag vindt je wellicht op deze pagina. Heb je aanvullende vragen of staat jou vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Algemene voorwaarden

Je kunt tussen 15.00 – 18.00 uur inchecken. Vooraf wil onze gastvrouw Desiree graag weten hoe laat zij u ongeveer kan verwachten. U kunt dit aangeven door op de dag van aankomst te bellen naar Desiree: 06-18663323.

We vragen je vriendelijk om uiterlijk tussen 08.30 uur en 10.30 uur uur je vakantiehuisje te verlaten. Je kan op de dag van vertrek nog steeds genieten van al onze activiteiten en faciliteiten.

Contact opnemen met onze gastvrouw Desiree, 06-18663323. Zij regelt dan de sleuteloverdracht (contactloos).

Je dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw eigen verzekering.

Bij boeking dien je een aanbetaling van 50% te doen. Het restant betaal je uiterlijk 8 weken voor aankomst. Bij reservering binnen 8 weken voor aanvang, dien je het gehele bedrag te betalen.

Ja dit is mogelijk! Je kunt ons een e-mail sturen met de periode wanneer je wenst te komen. Je ontvangt dan van ons bericht of het al mogelijk is voor deze periode te boeken. Wij kunnen dan voor je de reservering in orde maken, indien gewenst.

Je mag boeken bij Greenfloat van 18+ jaar. Uit het aanwezige gezelschap moet er ook minstens één iemand 18+ jaar oud zijn.

Ook grotere gezelschappen kunnen bij ons terecht voor een verblijf. Neem voor het reserveren van meerder Greenhouses contact met ons op of boek online per Greenhouse. Greenfloat is niet geschikt voor groepen jongeren en gelegenheden als bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Ja, het is mogelijk een Greenhouse te kopen. Het is een goede investering en zo heb je tegelijkertijd een mooie accommodatie om klanten te laten overnachten. Voor informatie hierover kunt u ons een email sturen: info@proba.info.

Dat is afhankelijk van de wijziging en de reden tot annuleren. Neem contact met ons op via info@proba.info.
Je kunt kosteloos annuleren binnen 24 uur na boekingstijd.
• bij een annulering meer dan 30 dagen voor de aankomstdatum, betaalt u 30% van de kosten.
• bij een annulering binnen 14 dagen voor de aankomstdatum, betaalt u 50% van de kosten.
• bij een annulering 24 uur of minder voor de aankomstdatum, betaalt u 100% van de kosten.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Verblijf

Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Het bedlinnen bestaat uit een dekbedovertrek, onderlaken en kussensloop. Handdoekpakket bestaat uit handdoeken en keuken- en theedoeken.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De schoonmaak wordt door onze eigen schoonmaaksters gedaan.

Goed nieuws! Zowel op het terrein als in de vakantiehuisjes kun je genieten van gratis WI-FI. In de info map is per vakantiehuisje aangegeven welk netwerk je kunt gebruiken, hierdoor heb jij een sneller netwerk in de accommodatie. Er zit geen maximum op het aantal apparaten aan dit netwerk.

Het is alleen toegestaan om met je auto naar je accommodatie te rijden op aankomst- en vertrekdagen om te laden en lossen. Parkeren is toegestaan op de centrale parkeerplaats.

Er zijn twee horecagelegenheden op de Proeftuin van Holland. Buck.bar.kitchen en Theeschenkerij Proef de Tuin. Zie voor meer informatie en actuele openingstijden de pagina faciliteiten op locatie: www.greenfloat.nl.

Barbecueën is uitsluitend toegestaan na toestemming van de beheerder. Het is niet toegestaan op het vlonderterras te barbecueën.

In het water van de Proeftuin van Holland mag gevist worden.

Op onze site kunt u op de pagina “omgeving” diverse attracties, bezienswaardigheden en restaurants terug vinden. Bij aankomst krijgt u ook een informatiemap waarin alle benodigde informatie terug te vinden is.

Je kunt een fiets huren bij Nomen fietsverhuur in Reeuwijk. Dit kan gedaan worden door rechtstreeks contact op te nemen met : Bike totaal Nomen, 0182-396334 of info@nomenfietsen.nl.

U kunt hierover contact opnemen met de gastrouw. De contactgegevens vindt u op uw reserveringsbevestiging.