Sinds 2019 is een overnachting bij de GreenFloat de manier om tot rust te komen van het drukke dagelijks leven. Bij de GreenFloat maak je nieuwe herinneringen met je partner, vrienden, familie of alleen. De GreenFloat bevat compleet ingerichte GreenHouses waarin jij uniek kunt overnachten met een beeldschoon uitzicht.

De GreenFloat ligt op de Proeftuin van Holland, dit is een informatief en educatieve locatie van de sierteeltsector. Op de Proeftuin kan je bij Theeschenkerij Proef de Tuin genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers. Of schuif aan bij Buck bar.kitchen welke op één minuut lopen ligt van de vakantiewoningen voor een lunch, borrel of diner bereid met de beste en meest eerlijke ingrediënten, afkomstig uit het Groene Hart.

De vakantiehuisjes van de GreenFloat zijn volledig gebouwd volgens de principes van de circulaire economie. Dit betekent dat elk materiaal wat er gebruikt is in de vakantiewoningen demontabel is en hergebruikt kan worden in de toekomst. Daarnaast heeft er voor de vakantiewoningen geen heiwerk plaatsgevonden. Met als resultaat dat er geen reststoffen in onze kostbare grond belanden.

De Proeftuin van Holland ligt in Boskoop, een plaats welke bekend is om zijn boomkwekerijen en tuinbouw. De regio Boskoop heeft een lange geschiedenis van tuinbouw en boomteelt, en het is een belangrijk centrum voor de productie van bomen, struiken en andere tuinplanten. Iedere vakantiewoning heeft ook uitzicht over de een aantal van Boskoops vele boomkwekerijen.

Naast zijn reputatie als centrum voor tuinbouw, heeft Boskoop ook een historisch karakter en enkele interessante bezienswaardigheden, zoals oude boerderijen, kerken en molens. Het is een populaire bestemming voor liefhebbers van tuinieren en tuinplanten, evenals voor mensen die geïnteresseerd zijn in de landelijke sfeer van Nederland.